Plechtigheden

Afscheid nemen van een dierbare kan u maar één keer doen en het blijft u voor altijd bij. Daarom is het belangrijk om die uitvaartdienst een persoonlijke toets te geven. Wij organiseren zowel gelovige als burgerlijke plechtigheden.

Een afscheidsplechtigheid in onze aula in Mol


Het is onze prioriteit om de afscheidsplechtigheid van uw dierbare op een serene en rustige manier te laten verlopen. De uitvaartdiensten in onze aula zijn intiem, persoonlijk en staan volledig in het teken van de overledene.

Indien gewenst, maken wij een presentatie met foto’s van de overledene en begeleidende muziek. Ook zelfgemaakte presentaties kunnen wij verwerken in onze dienst. Wij maken steeds een dvd-opname van de dienst. Zo kunnen familieleden het afscheidsmoment achteraf herbeleven en er opnieuw troost in vinden.

Aansluitend kunnen wij voor u een uitvaartreceptie organiseren.

Een afscheidsplechtigheid in onze aula in Meerhout


Onze aula in Meerhout beschikt over 150 zitplaatsen en een ruimte om koffietafels te organiseren.

Plechtigheden
Uitvaartzorg Ann Schillebeeckx

EEN AFSCHEIDSPLECHTIGHEID IN AULA DE HEYDUIN


Aula De Heyduin biedt plaats aan 180 personen en is geschikt voor zowel burgerlijke als gelovig geïnspireerde plechtigheden. De diensten maken wij, net zoals in de eigen aula, op maat van de overledene en zijn/haar familie. Op deze locatie is het echter niet mogelijk om een beeld- en geluidsopname van de dienst te maken.
Deze aula is gelegen in de Hazenstraat 5, 2400 Mol en heeft een ruime parking.

Een kerkelijke uitvaart


Graag verzorgen wij voor u een kerkelijke uitvaart in de gewenste parochie.
Voor een muzikale omlijsting van de plechtigheid kan u, indien gewenst, beroep doen op Muziekopluistering Heidi De Nef.